Jaha idag har då min kompis färgat håret och som vanligt skickar den “fruktansvärt smarta” personen (mozarella) ett MMS till mig med ett foto på det hela, men som vanligt tar ikke min dumma W850i inte emot bilder… *suck* och jag får hysterik! Jag vill så gärna se hur detta nu ser ut. Är det någon som känner igen sig?
Eller är jag bara allmänt nyfiken?

Idag fixade jag fram The Hives senaste cd och lyssnar på den, för att jag anser att det alltid är roligare att gå på konsert och känna igen låtarna! Liksom hitta sin favvo i förväg ^^ Just nu är det låten “Tick Tick Boom!” (passar in i mitt senario överst i inlägget) Där med har detta också blivit dagens låt. Varför har jag nu då laddat ner The Hives för att förbereda mig? Jo för de kommer på Hultsfredsfestivalen i sommar!!! Och det gör också:
*Danko Jones
*Säkert!
*Timo Räisanen
*HIM
*Häst Pojken
I`M HAPPY!!!

Om det intresserar hittade jag min gröna maskara! ^^ (fina minnen) Dagen var inte såå speciell idrotten sket sig lika så samhälles lektionen så vi hade bara Engelska och svenska föredrag idag.. jag höll det om dans som är rätt så ironiskt på vissa sätt som bara jag fattar… Så jag har bara hafft två lektioner var av en jag lyssnade på föredrag och berättade att jag inte gillar att dansa pardans.. pga. alla regler…

Blog Image